Puppies geboren 16 januari 2016

Bent u geintresseerd?

MOYA is loops en we hebben een geschikte reu gevonden! Dus binnenkort gaan we naar de reu om haar te laten dekken!
Heeft u interesse?
Bel of mail ons dan vrijblijvend voor meer informatie en de planning in 2018

******************

Enya is op 16 JANUARI 2016 bevallen van 10 gezonde pups

de 5 reutjes en 5 teefjes hebben allemaal een goed thuis gevonden en Moya blijft bij ons.

ENYA Bhraonain des Bergers du Forez

(HD-A/A, MAG-test, SHH, VZH, cotation 4, NJK, ESDJ2011, CSAU + Brevet Obé, CANT, UV, NHAT, waterwerk Brevet A+B Nederland en Duitsland, Belgie)
(Valou du Murier de Sordeille (A) X Kamp. Ulima Grimm la Duchesse de la Fosse (A))
X

GERONIMO du Seize Thermidor

(HD-A/A, cotation 4)
(CHCS Usko du Pont des Meuniers (A) x Felina du Fond des Camps (A))

Geronimo is de zoon van Usko en net als zijn vader een mooie reu van het rustieke type. We hebben hem leren kennen op de Nationale d’Elevage in 2015. Half november zijn we naar Les Brouzils gereden om daar Geronimo en zijn baasjes Thierry en Valerie weer te ontmoeten en om Enya te laten dekken. Dit is prima en in een ontspannen sfeer gegaan. Bekijk het album van de pups hier. Dit was het laatste nestje van Enya en wij hebben zelf een teefje (Moya) uit dit nest aangehouden. Op termijn zullen we met haar een nestje pups fokken.

HEEFT U INTERESSE, BEL ONS GERUST!

EN VRAAG ONS DE OREN VAN HET HOOFD VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE EN KENNISMAKING MET HET RAS.
Heeft u interesse in de Beauceron en wilt U onze honden en de pups eens zien, bel ons dan gerust. Wij zullen al uw vragen uitgebreid beantwoorden en maken graag persoonlijk en vrijblijvend (liefst vooraf) kennis met u. Wij zijn lid van de Beauceronclub en Les Amis des Beaucerons in Frankrijk.
Tel: 0341-279244 of 06-20352047. Of mail ons: wim.hartog@planet.nl 

OVER DE PUPS

Al onze pups ontvangen een Europees dierenpaspoort met alle entingen en wormkuren, een stamboom en DNA-test/identificatie van de Raad van Beheer. Onze pups worden in huis geboren en als ze groter zijn komen ze buiten in de grote speeltuin en ze worden breed gesocialiseerd. Na de puppy-enting zullen ze stapsgewijs kennis maken met de grote wereld en gaan ze mee wandelen, autorijden en uitstapjes naar het bos en het dorp.

Wij hanteren een koopcontract (RvB) en zullen u nu en nadien bijstaan met alle informatie en hulp die nodig is.
Deze dekking voldoet aan de fokeisen van de Beauceron Club Nederland.

De twee eerdere bevallingen zijn prima verlopen en Enya heeft alle 11 (vader Famas) en 13 pups (vader Eminem) zonder hulp ter wereld gebracht en opgevoed. Enya geniet nu van een welverdiend pensioen… Maar is nog graag actief aan het werk in het water of bij de schapen 🙂