Naidy & Okoumé

op zondag 12 december 2004 zijn er 11 puppy's geboren.

Okoumé des Assiers mag voor de laatste keer Naidy dekken.

HOERA….. op zondag 12 december 2004 zijn er maar liefst 11 puppy’s geboren.

Bekijk alle foto’s van de pups hier. Hieronder een kort verslag van acht weken opgroeiende pups.

Zondagmorgen om 10.00 uur is Naidy begonnen en de laatste pup is om 21.35 uur geboren. Het is allemaal weer heel goed gegaan. Bij nummer 10 duurden de weeën wel heel lang en hebben we dierenarts Evert toch maar gebeld. Gelukkig geen ernstige ingreep, maar even wat draaien en een hulp-spuit. Een kwartiertje later kwam toen een dikke reu ter wereld. En kort daarna nog een dikke dame.
Grimm heeft de hele bevalling meegemaakt en vindt het helemaal te gek en wil steeds helpen poetsen. Naidy vindt het goed dat hij erbij is en dat hij ze ook schoonlikt. Het zijn 5 reutjes en 6 teefjes. Allemaal goed gezond met alles erop en eraan. We gaan een leuke, maar drukke tijd tegemoet….
Klik op de naam van de pup en je kunt zien hoe deze pup is opgegroeid en waarom de baasjes helemaal gek van ze zijn.

reu nr 1: Vaincre Wicq woont in Geldrop reu nr 2: Viera Watson woont in Oude Pekela reu nr 3: Vandro Warus woont in Bad Zwischenahn (Dld) reu nr 4: Vici Willard    (HD-A) IPO-I woont in Amstelveen reu nr 5: Vasko Wodan woont in Assen
teef nr 1: Vague Wahin (Noah) woont in Zoetermeer teef nr 2: Venus Winter woont in Lille (Be) teef nr 3: Veganne Wiro woont in Lanaken (Be) teef nr 4: Vidau Waffa (Beau) woont in Lieshout teef nr 5: Vaya Wimmy   (HD-A) woont in Zevenhuizen teef  nr 6: Vivien Waidy (HD-A) woont in Kedichem.

We voeren ze toch een beetje bij. 2x daags een flesje en Grimm mag de snuitjes schoonmaken. Het gaat aan een stuk door, de helft eet en de rest slaapt, etc. Alle teentjes zitten eraan. En zo ongelofelijk klein, maar groeien goed. Zondags, veel bezoek en veel gespeeld. Zelfs Grimm is moe….

2 weken en ze zijn niet meer te houden. Dagelijks is er speelkwartier voor Wim en Grimm. Oogjes én oortjes gaan nu open en de tandjes komen door. Grimm vindt ze geweldig en hij doet nog steeds heel zachtjes.
Bij Grimm zeuren ze niet om eten! Bij Naidy wel. Drie weken en de gewichten zijn ook verdrievoudigd. Spelen met Rick en Romek. En zo gaat het ook met de vele visites….Ultieme momenten: met Wim op het grote kussen, heerlijk en met Grimm blijft het ook altijd pret. Het is alweer bedtijd. De tijd gaat soms te snel. Ze zijn al weer vier weken.
13 januari. Lekker gespeeld en gegeten. Dan kunnen we nu lekker rusten en groeien. Dinertime: de eetmat doet weer uitstekend dienst. De zon schijnt, dus lekker allemaal buiten spelen. De kluiven hebben ze ook snel gevonden. Mmmm, erg lekker. Altijd spannende dingen in de tuin, zoals een groot vuur…En nat worden ze allemaal wel een keertje. Ze leren er snel van dat ze op tijd moeten remmen.
En dan vijf weken oud: we zijn verhuisd. Prima plekje op het zuiden.
Op 24 januari, zes weken oud komt Evert (DA) ze allemaal nakijken en inenten en dan kunnen we op stap. Allemaal in de auto. Geen probleem. Bos is erg spannend en leuk. Uiteindelijk lukt het ze allemaal op de foto te krijgen. Kijk kinderen, zo maak je een boom kort….Even uitrusten, ze hebben kleine pootjes en rennen veel op en neer.
Thuis nog wat eten en dan regelrecht naar bed. Ook heel handig die opening in de deur. Ze zijn spontaan zindelijk geworden. Geen poep meer ruimen (binnen dan). En….Grimm heeft door dat ze altijd langs hem moeten, lekker even spelen. En soms mogen ze ook binnen spelen. Lekker op een schapenvachtje in de winterse zon.
Dan vliegen ze al weer uit, naar hun nieuwe baasjes…