Naidy & Clay

In de nacht van 13 op 14 november 2000 worden er acht kleine pupjes geboren

Naidy wordt op vakantie gedekt door een leuke reu, Clay. Samen even de bosjes in…. ach dat loopt niet zo’n vaart, dachten wij. Mis dus. Negen weken later volgt een voorspoedige bevalling.

Ilka is helaas voor haar eerste levensjaar dodelijk verongelukt.

Beau is in 2002 uit het asiel gered en heeft nog een goed leven gehad bij Rob Nollen en Annemarie. Beau overleed op 26-9-2005.

In de nacht van 13 op 14 november 2000 worden er acht kleine pupjes geboren. We dachten nog dat we ze makkelijk uit elkaar zouden kunnen houden, maar nee dus: ze waren goed zwart.
De namen zijn Baska, Rosy, Ilka, Tevka, Joris, Jane, Borra en Beau.
Klik op de naam en je kunt zien hoe deze pup is opgegroeid en waarom de baasjes helemaal gek van ze zijn.
Acht kleine, zwarte pupjes. Onze eerste bevalling verloopt goed en Naidy heeft snel door wat ze moet doen. De bevalling verliep voorspoedig en nu kunnen we heerlijk de hele dag kroelen. Snoepjes zijn het. Naidy is een goede moeder en ze groeien allemaal goed. Eerst krijgen de pups les in wat mama wel en niet wil! Zodra ze ingeënt zijn, gaan we erop uit. Het is belangrijk dat puppy’s veel nieuwe indrukken opdoen. Ze groeien goed en vinden het enig als we bij ze in de kist gaan zitten. Wim is hier met veel plezier met ze aan het spelen.
Hoe groter, hoe wilder de spelletjes. Ook Naidy gaat nu met ze spelen. Dit zijn Baska en Ilka op de stofzuiger. Dat is ook zo’n leuk ding. Allemaal achterin de auto. Hele moeilijke foto. Rosy, Beau, Borra, Joris, Ilka, Baska, Jane en Tevka. Hoera, Wim komt weer thuis. Hij wordt letterlijk aangevallen van blijdschap… Dan gaan ze een voor een weg…. en het wordt weer rustig in huis….
Alex komt even langs met Joris. Hij is alweer gegroeid, en dus wil Wim hem even weer wegen. Dat gaat makkelijk met een weeghaak aan een tasje. We hebben alle eigenaren gevraagd nog eens te komen voor een mooie wandeling aan het Erkemederstrand. Helaas konden Beau, Baska en Jane niet komen, maar de anderen wel. Naidy heeft het spul goed onder de poot, maar beschermd ze ook als er een vreemde hond probeert één van haar pups op te jagen.

Baska en Naidy

Baska

Naidy met Baska, Joris en Beau

Naidy en Beau

Naidy en Joris