Naidy & Atreyu

Zes kleine meisjes worden geboren op 11 november 2001

Atreyu is de vader van het tweede nestje van Naidy, zes meisjes. Helaas dus voor ons geen pup, we moeten wachten op de volgende keer…
Klik voor het fotoalbum puppies 2001 hier.

Helaas is Hadya het slachtoffer geworden van een verkeersongeval. Zij stierf op 27 september 2004.

We ontvingen dit droevige bericht van Anthony
Met heel veel verdriet moet ik jullie mededelen dat ik Leila op 3 augustus 2007 heb laten inslapen na een korte en heftige ziekteperiode. Bij Leila was lymfklier kanker geconstateerd wat zich in een razend snel tempo uitzaaide. Een te lang en slopend ziektebeeld heb ik haar kunnen besparen. Het gemis is onbeschrijfelijk en bevatten kan ik het nog steeds niet helemaal. De tijd met Leila was ongelofelijk fijn en ik heb ontzettend veel mooie herinneringen aan haar.

Zes kleine meisjes geboren op 11 november 2001: Hestie, Haribeau, Honore Siena, Hymne Leila, Hivere (HD-A en 2x moeder geworden) en Hadya
Klik op de naam en je kunt zien hoe deze pup is opgegroeid en waarom de baasjes helemaal gek van ze zijn.
Dit is de dikke buik van Naidy, vlak voor de bevalling Het allereerste pupje, zo piepklein. Een klein meisjesbeauceronnetje. Het zit erop, zes kleine meisjes. Helaas dus geen reutje voor ons… Eerste doel: drinken, slapen en groeien.

Net een paar dagen oud.

Heerlijk om de hele dag te knuffelen.

Wegen hoort bij het dagelijks ritueel.

Vanaf een week of vier gaan ze dagelijks een paar keer naar buiten. Dat is heel spannend, er zijn veel nieuwe geuren, blaadjes, een sloot…. Ondertussen gaat de voeding gewoon door.
Kleine wijsneus.
Hestie.

Laila en Hadya.

Haribeau woont op een boerderij. Hivère de Champs Soleil. Zij woont nu in Zeist. En dit is Honoré Siena, ze is weer eens in de sloot gevallen.
Vanaf zes weken wordt er lekker met Naidy gestoeid, steeds wilder. Zelfs Tello moet eraan geloven, maar het blijft met tegenzin. Volgens hem is ’t niks, puppy’s. Lekker in de voor- jaarszon bedenken van je gaat uitvreten… Voor het eerst zien ze sneeuw, leuk spul. Hestie blijft wat langer bij ons. Gezellig met mama voor de open haard.
Hestie naar haar huis gebracht.

Puppy-reünie op 16 juni 2002

Helaas is Hadya het slachtoffer geworden van een verkeersongeval.
Zij stierf op 27 september 2004.

We ontvingen dit droevige bericht van Anthony
Met heel veel verdriet moet ik jullie mededelen dat ik Leila op 3 augustus 2007 heb laten inslapen na een korte en heftige ziekteperiode.
Bij Leila was lymfklier kanker geconstateerd wat zich in een razend snel tempo uitzaaide. Een te lang en slopend ziektebeeld heb ik haar kunnen besparen.
Het gemis is onbeschrijfelijk en bevatten kan ik het nog steeds niet helemaal. De tijd met Leila was ongelofelijk fijn en ik heb ontzettend veel mooie herinneringen aan haar.